ToiletStar, innovatív antibakteriális WC-tisztító kefe, önszellőző tartóval

35 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

Original price was: 10.800 Ft.Current price is: 9.690 Ft.(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.260 Ft/ darab Sporóljon 2.860 Ft
Legjobb ár
3x 7.170 Ft/ darab Sporóljon 7.560 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 4 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy tündöklően tiszta WC egy egyszerű és innovatív megoldással! Kifejezetten teroplasztikus gumival (TPR) tervezték, amelyhez  nem tapad undorító viz és egyébb kellemetlen baktérium. A ToiletStar higiénikus gyors szárítótartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz gyors elpárolgását, és megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását a WC-ben!

 • Antibakteriális WC-kefe
 • Önszellőző tartó
 • Megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását
 • A hőre lágyuló gumi taszítja az összes undorító vizet és a kellemetlen baktériumokat
 • Minden nehezen elérhető pont könnyed tisztítása
 • Rendkívül tartós kialakítás
 • Modern megjelenés, amely minden fürdőszobába illeszkedik
 • Anyag: PP, TPR
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Könnyebb és higiénikusabb tisztítás
Nincs többé piszkos víz és undorító szag a WC-ben! A ToiletStar különleges tervezése biztosítja, hogy minden nehezen hozzáférhető helyet megtisztítson, miközben Önnek nem kell érintkeznie a piszkos vízzel és baktériumokkal! Használja ezt a forradalmasított új módszert az otthona WC tisztításához most!
MIBEN MÁSABB A TOILETSTAR KEFE?
A ToiletStar hidrofób szilikonból készül, amelyre a víz és a piszkos anyagok alig tapadhatnak! Önszellőző, higiénikus és gyorsan száradó tartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz gyors elpárolgását, és megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását.
Antibakteriális
Kifejezetten termoplasztikus gumival (TPR) tervezték, amely taszítja az összes undorító vizet és kellemetlen baktériumot. Ez az önszellőzettő tartó gondoskodik arról, hogy a WC kefe mindig száraz legyen, és megakadályozza a piszkos víz és baktériumok felhalmozódását!

További információk

 • PP, TPR

 • 100mm x 100mm x 318mm

 • 385g

 • szín

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.