TreeWallStickers, öntapadó 3D tapéta, amely bármilyen helyiséget feldob

38 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 10.290 Ft.Current price is: 7.490 Ft.(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A TreeWallStickers háromdimenziós famintás falmatricák kiváló minőségűek, amelyek bármilyen helyiségbe illeszkednek. Az felrakás egyszerű, a tapéták könnyen tisztíthatóak. Frisseséget eredményeznek a helyiségben, az alkalmazás utáni érzés egy új autóban való vezetéshez hasonlítható.

 • Öntapadó falmatricák
 • 3D hatás
 • Minden helyiségben használható
 • Vízálló
 • Hangszigetelő
 • Széles alkalmazási terület
 • Hosszú élettartam
 • A csomag tartalma: 4 x öntapadós 3D falmatrica (70 x 70 cm)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Bármilyen helyiségbe alkalmas

A tapéta felvihető a nappaliba, a hálószobába vagy a gyerekszobába. A fa mintázat minden bútorhoz passzol, semleges és mégis szép látvány.

Lehetőség a méret beállítására

Ha a tapétákat a sarkakban és más nehezen elérhető helyeken szeretné felragasztani, akkor csak vegye kezébe az ollót és vágja ki a kívánt méretet/formát.

Könnyű karbantartás

Mivel a tapéta vízálló, egyszerűen megtisztíthatja egy nedves kendővel, és sikeresen eltávolíthatja a legmakacsabb foltokat is.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Norbert J. 46 min ·
Az egész céget betapétáztuk, mindenki dicséri őket! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Andrea W. 38 min ·
Ez nagyon kapóra jött most nekem, én személy szerint minden évben szeretem megváltoztatni a falak színét, és most ez lehetséges anélkül, hogy rendetlenséget hagynék magam után!!!! Nagyon örülök egy ilyen minőségnek egy ilyen áron, vásárolni fogok még biztosan a termékeikből. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Ilona N. 25 min ·
A tapéták rendben vannak, gyors volt a szállítás. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Margo K. 31 min ·
Szuper, csak meg kell kérdeznem, rátapadnak egy durvább, kevésbé sima falra is?
Hozzászolás Megosztás
(5)
Laszlone L. 53 min ·
Igen, amíg az ember meg nem tapintja ezeket, azt hiszi, hogy igazi fa. Ez többet mond erről a termékről, mint bármi más szerintem.
Hozzászolás Megosztás
(12)

További információk

 • 4 x öntapadós 3D falmatrica (70 x 70 cm)

 • fa

 • 70 x 70 cm

 • Vinyl

 • barna

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.