TurboShower tömlő, rozsdamentes acél tömlő TurboShower kézi zuhanyhoz

38 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

3.690 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 3.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 2.990 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 2.290 Ft/ darab Sporóljon 4.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Kényelmes 1,5 m-es rozsdamentes acél tömlő a Turboshower kézi zuhany rögzítéséhez. Az innovatív kivitel rendkívül könnyű és rugalmas tömlőt kínál, amelyet könnyű telepíteni és nem rozsdásodhat.

  • minőségi rozsdamentes kivitelezés
  • rendkívül könnyű és rugalmas tömlő
  • egyszerű telepítés
  • Hossz: 1,5 m.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 1,5 m.

  • könnyen telepíthető minden standard csapra.

  • nem mérgező EPDM anyagból.

  • rozsdamentes acél, krómozással.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.