Gyémánt csiszolókorong, TurboWheel

14 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

Original price was: 10.390 Ft.Current price is: 7.690 Ft.(-26%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 1.200 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A TurboWheel csiszolókorong egy speciális tartozék sarokcsiszolókhoz, amelyet márvány, gránit, kerámia stb. csiszolására használhat. Egyszerűen rögzítse a korongot a sarokcsiszolóhoz, és máris megkönnyítette a munkáját.

  • Minőségi csiszolókorong
  • Alkalmas márvány, gránit, kerámia stb. anaygokhoz
  • Minden típusú sarokcsiszolóhoz illeszkedik
  • Éles és pontos
  • Kiváló minőségű és tartós anyag
  • A csomag tartalma: 1x csiszolókorong sarokcsiszolóhoz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

MINDEN EZERMESTER NÉLKÜLÖNÖZHETETLEN TARTOZÉKA

A TurboWheel csiszolókorong egy speciális tartozék sarokcsiszolókhoz, amelyet márvány, gránit, kerámia stb. csiszolására használhat. Egyszerűen rögzítse a tartozékot a sarokcsiszolóhoz, és máris megkönnyítette a munkáját.

Könnyed vágás

Ezzel a sarokcsiszoló tartozékkal nagyon gyorsan vághat és csiszolhat kő, márvány és más hasonló anyagokat.

Egyszerű használat

Egyszerűen csatlakoztassa a tartozékot a sarokcsiszolóhoz a sarokcsiszoló utasításai szerint, és máris kezdhet dolgozni vele.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Zoltan A. 37 min ·
A várakozásomat fölülmúlta! Kiváló minőségű csiszolókorong. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Laszlone L. 25 min ·
Gyors szállítás, minőségi termék. Ajánlom a vásárlást! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Tibor P. 21 min ·
Nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Remekül vág! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Andras M. 16 min ·
Kiváló és tartós csiszolókorong. Nagyszerű, hogy univerzális. Van 3 csiszolóm a műhelyben, és mindháromra fel tudom szerelni. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)

További információk

  • 1x csiszolókorong sarokcsiszolóhoz

  • Külső átmérő: 100 mm, furatátmérő: 22 mm

  • Acél

  • Használat előtt győződjön meg arról, hogy a termék megfelelően van felszerelve és rögzítve. A terméket csak megfelelő szerszámokkal és berendezésekkel használja (sarokcsiszoló). A termék használatakor ügyeljen arra, hogy mások biztonságos távolságban legyenek. Viseljen védőfelszerelést (védőkesztyű, maszk, védőszemüveg, hallásvédő) használat közben a biztonság érdekében. A termék beszerelésére vonatkozó utasításokat a sarokcsiszoló kézikönyvében találja.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.