TwistSeat, egy forgópárna a könnyebb felkeléshez

36 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

9.390 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.390 Ft/ darab Sporóljon 2.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.380 Ft/ darab Sporóljon 6.030 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A TwistSeat párna elforgatásával megkönnyítheti az ülésből álló helyzetbe való átmentet és fordítva, ezáltal a memóriahab lágysága és az enyhe forgás mozgékonyabbá teszi és fájdalom nélkülivé az autójában, székében vagy kanapéján történő leülést és felkelést. Különösen alkalmas időskorúak, csökkent mozgásképességűek, csípőfájdalmakkal, hátfájással rendelkezőnek és azok számára, akik csak meg szeretnék könnyíteni az életüket!

  • Könnyű ki- és beszállás az autóba
  • 360° -os forgatás
  • Puha, kényelmes és légáteresztő
  • Memóriahab párna
  • Csúszásgátló bevonat
  • Anyag: memóriahab, flanel és PP (polipropilén)
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KIS BEFEKTETÉS - NAGY MEGKÖNNYEBBÜLÉS
Általában nem gondolunk az autóból vagy az ágyból való kiszállás fájdalmára, de mindannyian már találkoztunk, vagy hamarosan találkozunk azzal életünkben, mikor ez a békés állapot véget ér. Az időskorúak, gyermekek, fogyatékkal élők, csont- és ízületi fájdalmakkal küzdő betegek, és mindannyian, akik jelenleg hosszú ideje betegek, olyan helyzettel néznek szembe, mely esetén az ilyen mozgások fájdalmat okoznak és akadályozzák a normál mozgást. A TwistSeat párna segítségével Ön vagy mások jelentősen megkönnyíthetik az ülésből való átmenetet, és enyhíthetik a csípő, a lábak vagy a gerinc fájdalmait.
FORGASSA A HELYES IRÁNYBA
A TwistSeat párna 360°-kal elfordul a közepén, hogy elkerülje a test kényszerítését a más irányba való fordulásra. Ne nyomja erővel és szorítással végtagjait, ízületeit vagy csontjait ellentétes irányba. A párna finoman elfordítja a kijárat irányába, és megkönnyíti a kiszállást. Alkalmas ágyakhoz, autókhoz és keskeny terekhez, például padokhoz és székekhez is.
BARÁTSÁGOS ANYAGOK
A párna minőségi memóriahabból készül, amely szellős, puha és hosszú ideig megőrzi alakját. Kényelmesebb lesz az autóban való ülés és a hosszabb utazások jobban elviselhetők lesznek. A párna felülete csúszásgátló burkolattal van bevonva, és így mozogva rögzítve marad a helyén, még akkor is, ha sima bőrülésekre helyezik.

További információk

  • memóriahab, flanel és PP (polipropilén)

  • fekete

  • 40 x 52 x 2,5 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.