WinterStar vízálló kesztyű „érintőképernyő érintéssel”

46 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

7.930 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.930 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.930 Ft/ darab Sporóljon 2.000 Ft
Legjobb ár
3x 5.935 Ft/ darab Sporóljon 5.985 Ft

Termék 1

 • Velikost
  • 1. méret: 19-20 cm
  • 2. méret: 21-22 cm
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Védje kezét a téli hőmérséklettől. A hideg napok nem túl kényelmesek a megfelelő felszerelés nélkül, ezért készüljön fel a hideg időjárásra karcsú, sportos téli kesztyűkkel, amelyek melegen tartják majd Önt. Még a telefon használatakor sem kell levennie őket, mivel van egy speciális tartozékuk, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok és táblagépek zökkenőmentes használatát.

 • Példák az érintőképernyő használatára
 • Rendkívül kényelmes modell
 • Hasznos cipzár a gyors öltözködéshez és levetkőzéshez
 • Pontos és minőségi varratok
 • Vízálló
 • 1. méret = tenyér kerülete 19-20 cm, 2. méret = tenyér kerülete 21-22 cm
 • pa_velikost 62
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
SZÁLLJON SZEMBE AZ ALACSONY HŐMÉRSÉKLETTEL
Az alacsony hőmérsékletnek nem szabadna megakadályoznia a szabadban töltött idejét. A téli napokon csak minőségi, meleg ruházatra és kiegészítőkre van szüksége a kinti aktivitásokhoz. Ne felejtse el megvédeni a kezeit, hiszen a hidegnek való kitettség a kezek rendkívül száraz bőréhez is vezethet. Válasszon olyan minőségi és meleg kesztyűt, amely megvédi a hidegtől és más időjárási viszonyoktól egyaránt.
VÍZÁLLÓ ÉS MELEG
A kesztyű kiváló minőségű vízálló anyagból készül. Ezenkívül, a jó minőségű varratok nem tolerálják a vízcseppeket, és mindig szárazon tartják a kezét. A kesztyű belsejében puha anyag található, amely kellemesen meleg környezetet biztosít a kezének, így élvezheti a sétálást, a természetben lógást, a kerékpározást, a hóesést és más téli tevékenységeket, mivel a kesztyű -30°C-ig terjedő hőmérsékleten is jól teljesít. Kivételes tulajdonságai ellenére a kesztyű elég vékony ahhoz, hogy jó tapadást biztosítson.
ALKALMAS OKOSTELEFONOK HASZNÁLATÁRA IS
A kesztyű kiváló minőségű anyagot tartalmaz az ujjbegyein, amely lehetővé teszi az érintőeszközök zökkenőmentes használatát. Ez lehetővé teszi a telefonja használatát anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűjét. Ha azonban úgy dönt, hogy leveszi, akkor mindkét kesztyűt praktikus szorítóval meghúzhatja, hogy elkerülhető legyen az elvesztésük.

További információk

 • 1. méret: 19-20 cm, 2. méret: 21-22 cm

 • GoreTex

 • fekete

 • 1. méret = tenyér kerülete 19–20 cm, 2. méret = tenyér kerülete 21–22 cm

 • mosógépben mosható

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.