Zuhanyfej propellerrel, PropellerShower

18 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

9.990 Ft(-17%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.495 Ft/ darab Sporóljon 2.990 Ft
Legjobb ár
3x 7.495 Ft/ darab Sporóljon 7.485 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A PropellerShower kézizuhany egy innovatív, gazdaságos és mínőségi fürdőszobai eszköz, amely a zuhanyzást igazi wellness élménnyé varázsolja. A kicsi, de sűrűn előforduló lyukak erőteljes, de ugyanakkor kellemes vízsugarat biztosítanak, amely a bőrrel  érintkezve masszázshoz hasonlít, amelyet otthon, a fürdőszobában ékvezhet!

 • Hihetetlenül alacsony vízfogyasztás
 • Rendkívüli masszázs
 • Pamutszűrőt tartalmaz a tiszta és egészséges víz érdekében
 • Egy új generációs kialakítás
 • A fogantyú kényelmes és szolid fogást biztosít
 • Fenntartja a víz pH értékét
 • Lágy víz, amely nem károsítja a hajat és a bőrt
 • Kiváló ajándékötlet
 • A csomag tartalma: 1x kézi zuhany, 1x szűrő.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

AZ ÚJ GENERÁCIÓS KÉZIZUHANY

A PropellerShower kézizuhany egy innovatív, gazdaságos és mínőségi fürdőszobai eszköz, amely a zuhanyzást igazi wellness élménnyé varázsolja. A kicsi, de sűrűn előforduló lyukak erőteljes, de ugyanakkor kellemes vízsugarat biztosítanak, amely a bőrrel érintkezve masszázshoz hasonlít, amelyet otthon, a fürdőszobában ékvezhet!

Pamutszűrővel felszerelt

A PropellerShower fogantyú a legfinomabb anyagokból készült, valamint egy pamutszűrőt is tartalmaz, amely megtisztítja a vizet és fenntartja a megfelelő pH -szintet.

Akár 35 % -os vízmegtakarítás

A víz a természet egyik kincse, amelynek fontosságát lassan kezdjük felismerni. A kézi zuhany 35%-kal csökkenti a vízfogyasztást! Tegyen valamit a természetért, a jövőért és ugyanakkor spóroljon is.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Sandor K. 47 min ·
Eddigi legjobb zuhanyfej amit vásároltam! Teljesen új szinten van! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Eva S. 42 min ·
Kipróbáltam, először kételkedtem benne, elismerem, de az egész házunkat ezzel szereltem fel. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Peter M. 28 min ·
Ez egy hihetetlen termék! Aki ezt feltalálta az Nobel -díjat érdemel. Ha a világon mindenki megkapná ezt a tusolófejet, akkor biztosan béke lenne, mert senki nem fog a zuhany alól kimozdulni :D! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Maria D. 44 min ·
Nem hiszem el, de 2 napon belül kézbesítették. Igazából. Az első online áruház, amely gyorsan szállít ki. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Katalin C. 45 min ·
Ez ideális a meszes vizünkhöz. A szűrő megkönnyíti az életünket, a vízsugár pedig ellazít.
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

 • 1x kézi zuhany, 1x szűrő.

 • ezüst

 • 23 x 8 cm

 • ABS

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.