A BoxingBall otthoni rendszer segíti a sebesség, a koordináció és a rúgás edzését

16 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0
Ft 3699 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ez az egyedülálló rendszer lehetővé teszi, hogy otthonában kényelmesen eddzen a BoxingBall segítségével! A BoxingBall szett tartalmaz egy állítható fejpántot és egy puha szilikon labdát is egy rugalmas zsinóron, amely mindkét irányba üthető a bal vagy a jobb kezével. Hajtson végre ütéseket, és növelje a sebességet, technikát és koordinációt a BoxingBall segítségével!

 • egyedi ütés tréning rendszer
 • kesztyűvel vagy kesztyű nélkül történő edzésekre is alkalmas
 • puha szilikon labda a biztonságos edzésekhez
 • eddzen a sebesség, technika és koordináció javítására
 • 360°-os bal és jobb ütéshez
 • univerzális méret
 • A készlet tartalma: állítható fejpánt, puha szilikon labda, nyújtható zsinór
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KIVÁLÓ TRÉNING OTTHONÁBAN
A BoxingBall szett az edzést könnyebbé teszi, és mindezt az otthon kényelmében. A rúgó edzés, sebesség, technika és a koordináció fejlesztés egyedülálló megközelítése, mellyel magasabb szintre emelheti edzését! A puha szilikon labda biztonságos edzést és teljes 360°-os tréninget nyújt.
KEZDŐKNEK ÉS TAPASZTALTAKNAK EGYARÁNT
A BoxingBall edzésrendszer tökéletes a rúgások megtanulására, valamint a technika, a sebesség és a fittség tökéletesítésére a tapasztalt sportolók számára! Ha először próbálja ki a box-ot, kezdje lassú lefelé irányuló ütésekkel, és elsőnek lassan változtassa meg az irányt, az időzítést és a rúgási sebességet. Kezdés előtt ellenőrizze, hogy a készülék helyesen van-e felhelyezve, és hogy a megfelelő harci helyzetben van-e: az álla befelé mozdul, és a homlok az ütközés irányába mutat! Akció!

További információk

 • állítható fejpánt, puha szilikon labda, nyújtható zsinór

 • szövet fejpánt 65 cm hosszú teleszkópos kötél 75 cm puha szilikon labda, 6 cm átmérőjű, súlya 82 g

 • állítsa be a megfelelő fejpánt hosszt a jó tapadás érdekében. Állítsa be a megfelelő hosszúságú rugalmas zsinórt a labdával együtt. Az ajánlott hossz egy kicsit hosszabb, mint a karja.

 • Amikor elkezd edzni, tartsa lefelé az állát és a homlokát pedig az ütések irányában. Azt javasoljuk, hogy lassú és gyenge lefelé történő mozgásokkal kezdje, amíg meg nem szokja a használatát. Lassan növelje az ütések erejét, sebességét és irányát.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.