Kiváló minőségű ugrókötél, ProJump

20 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

7.990 Ft(-26%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Olyan módszert keres, mellyel a lehető legtöbb kalóriát elégetheti a legrövidebb idő alatt, és otthoni edzését új szintre tudja vele emelni? Az ugrókötél az egyik legkönnyebb és leginkább bevált módszer erre, valamint egyben a leghatékonyabb kardio edzés is. A felnőttek számára készült professzionális ProJump ugrókötél az egész test számára nyújt tréninget, és egyedi tervezete gyors, valamint egyszerű rotációt tesz lehetővé!

  • bizonyítottan az egyik leghatékonyabb edzési módozat az egész test számára
  • 10 perc gyors ugrálás = 30 perc futás
  • 90°-os rotációt nyújt a zökkenőmentes gyors ugrásokhoz
  • ergonómiailag tökéletes, csúszásmentes markolattal tervezték
  • tartós huzallal rendelkezik, mely nem csomósodik össze vagy szakad el
  • Anyag: könnyű huzal tartós termoplasztikus bevonattal
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY
Az ugrókötelezés az egyik legegyszerűbb edzési módszer, valamint egyben az egyik leghatékonyabb is! Felejtse el gyermekkorának lassú ütemét - a gyors ugrókötelezés kiváló kardio edzést jelent a kalóriák égetésére, a megfelelő forma és jó koordináció kialakítására, illetve előnyös hatással van a szív egészségére is! Emelje az otthoni tréninget magasabb szintre a felnőtteknek tervezett ProJump ugrókötéllel!
GYORS TEMPÓ A GYORS KALÓRIA FOGYASZTÁSHOZ
A ProJump ugrókötéllel való gyors ugrálás intenzív tréninget biztosít, melyet függetlenül, vagy az otthoni HIIT edzése részeként is végezhet (nagy intenzitású intervallum edzés). A gyors és tartós 10 perces ProJump ugrókötelezés azonos kalória mennyiséget éget, mint egy 30 perces futás! A ProJump speciálisan kialakított rendszerrel rendelkezik fogantyúinál, mely lehetővé teszi a kötél gyors és sima rotációját. Az ergonómiailag tervezett fogantyúk nem csúsznak, ellentétben a piacon elérhető sok más termékkel.

További információk

  • könnyű huzal tartós termoplasztikus bevonattal

  • 3 m, állítható hosszúság

  • nőknek és férfiaknak, kezdőknek és tapasztalt sportolóknak

  • összecsukható hullámvasút

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.