A Pro Hold, a push-up végrehajtására szolgáló eszköz

42 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

8.600 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.600 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.910 Ft/ darab Sporóljon 1.380 Ft
Legjobb ár
3x 6.870 Ft/ darab Sporóljon 5.190 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Meg tudja tippelni, melyik testmozgás aktiválja a legtöbb testizmot? A fekvőtámasz, természetesen! Ez a legalapvetőbb testmozgás, amely erősít minket, felébreszti a testet, aktiválja az izmokat, és nagyon kevés helyre van szükség a végrehajtásához. A párnázott fogantyúkkal a Hold Pro enyhíti a csuklóját fekvőtámasz közben és elkerülheti vele a krónikus fájdalmakat, amelyeket ez a gyakorlat okozhat. Csak egy pillanat választja el a kényelemtől és a hatékony edzéstől egy ilyen egyszerű eszközzel!

  • Párnázott, hogy megvédje a kezét és a talajt
  • Az ízületi fájdalmak elkerülése érdekében
  • Kényelmes és hatékonyabb testmozgásért
  • A fogantyú alakja a gyakorlatok széles skáláját teszi lehetővé
  • Csúszásmentes a jobb tapadás érdekében
  • Anyag: műanyag, amely ellenáll a nagy terhelésnek + hab
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
NYOMJ LE 20 FEKVŐTÁMASZT!
Az edzők néha így kiáltanak fel 😊. A fekvőtámasz a legalapvetőbb testmozgás, amelyet imádnak mind a férfiak, mind a nők, mivel sok pozitív hatással van a test felső és középső részének izmaira nézve. A fekvőtámasz aktiválja a felső test, a karok, a mellkas, valamint a vállöv izmait, illetve a has, hát, fenék és a comb izmait is. Kis korrigálással különféle izomcsoportokat célozhatunk meg, míg helytelen végrehajtás esetén sérülések és fájdalmak fordulhatnak elő a vállaknál, a nyakon, a háton és más részeken is.
KÉNYELMESEN A HATÉKONY EDZÉSÉRT
A párnázott fekvőtámasz fogantyúk ideális kiegészítők az optimális fekvőtámaszok és a nagyobb edzéshatékonyság érdekében. A lágy burkolat védi a tenyér ujjlenyomatait, miközben megvédi a csúszástól is. Mivel a tenyér sima, nem pedig hajlított, enyhíti a csukló ízületeit, csökkentve ezzel az ízületek kopását és megakadályozva a fájdalmat. Biztosítson optimális feltételeket a fekvőtámaszok végrehajtásához, így az edzése élvezetesebb lesz, és a gyakorlatok gyorsabban eredményeznek majd jobb eredményeket!

További információk

  • műanyag, amely ellenáll a nagy terhelésnek + hab

  • 680g

  • 22 x 15,2 x 13 cm

  • szín

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.