Push Up Bar fekvőtámasz állvány, ProHold

29 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.600 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.600 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.910 Ft/ darab Sporóljon 1.380 Ft
Legjobb ár
3x 6.870 Ft/ darab Sporóljon 5.190 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Meg tudja tippelni, melyik testmozgás aktiválja a legtöbb testizmot? A fekvőtámasz, természetesen! Ez a legalapvetőbb testmozgás, amely erősít minket, felébreszti a testet, aktiválja az izmokat, és nagyon kevés helyre van szükség a végrehajtásához. A párnázott fogantyúkkal a Hold Pro enyhíti a csuklóját fekvőtámasz közben és elkerülheti vele a krónikus fájdalmakat, amelyeket ez a gyakorlat okozhat. Csak egy pillanat választja el a kényelemtől és a hatékony edzéstől egy ilyen egyszerű eszközzel!

  • Párnázott, hogy megvédje a kezét és a talajt
  • Az ízületi fájdalmak elkerülése érdekében
  • Kényelmes és hatékonyabb testmozgásért
  • A fogantyú alakja a gyakorlatok széles skáláját teszi lehetővé
  • Csúszásmentes a jobb tapadás érdekében
  • Anyag: műanyag, amely ellenáll a nagy terhelésnek + hab
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
NYOMJ LE 20 FEKVŐTÁMASZT!
Az edzők néha így kiáltanak fel 😊. A fekvőtámasz a legalapvetőbb testmozgás, amelyet imádnak mind a férfiak, mind a nők, mivel sok pozitív hatással van a test felső és középső részének izmaira nézve. A fekvőtámasz aktiválja a felső test, a karok, a mellkas, valamint a vállöv izmait, illetve a has, hát, fenék és a comb izmait is. Kis korrigálással különféle izomcsoportokat célozhatunk meg, míg helytelen végrehajtás esetén sérülések és fájdalmak fordulhatnak elő a vállaknál, a nyakon, a háton és más részeken is.
KÉNYELMESEN A HATÉKONY EDZÉSÉRT
A párnázott fekvőtámasz fogantyúk ideális kiegészítők az optimális fekvőtámaszok és a nagyobb edzéshatékonyság érdekében. A lágy burkolat védi a tenyér ujjlenyomatait, miközben megvédi a csúszástól is. Mivel a tenyér sima, nem pedig hajlított, enyhíti a csukló ízületeit, csökkentve ezzel az ízületek kopását és megakadályozva a fájdalmat. Biztosítson optimális feltételeket a fekvőtámaszok végrehajtásához, így az edzése élvezetesebb lesz, és a gyakorlatok gyorsabban eredményeznek majd jobb eredményeket!

További információk

  • műanyag, amely ellenáll a nagy terhelésnek + hab

  • 680g

  • 22 x 15,2 x 13 cm

  • szín

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.