A SportStar egy 5 darabos körkörös elasztikus szalag készlet, mely bárhol alkalmas a tökéletes edzéshez

47 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0
6820 Ft 3699 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.820 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.730 Ft/ darab Sporóljon 2.180 Ft
Legjobb ár
3x 5.010 Ft/ darab Sporóljon 5.430 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A körkörös elasztikus szalag egy nélkülözhetetlen edzőeszköz! Kiváló láb- és kar-edzést nyújtanak különféle nehézségi fokozatokban, amelyeket otthonának kényelmében teljesíthet. Végtelen felhasználási lehetőséggel rendelkeznek, különféle nehézségűek és a különféle elasztikus elemek kombinálhatók is a SPORTSTAR öt részből álló készletéből, így az edzés mindig izgalmas és hatékony marad, bárhol és bármikor!

 • puha, egyedi összetételű gumiból készült, amely mindig gyengéd a bőrhöz
 • egyedi gumi miatt nem gördülnek és a bőrön, más hasonló elasztikus szalagokkal szemben
 • 5 különböző nehézség kombinálható
 • alkalmas kezdőknek vagy tapasztalt sportolóknak egyaránt
 • 1 darabból áll a sérülések minimalizálása érdekében
 • tökéletes kiegészítő otthon végzett testmozgáshoz, rehabilitációhoz, terhesség alatt történő testmozgáshoz vagy fitneszhez
 • A készlet tartalma: 5 darabos elasztikus szett, 1 praktikus tárolótasak, 1 illusztrált útmutató, amely angol nyelvű oktatóanyagokat mutat be.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGY NÉLKÜLÖZHETETLEN EDZŐ ESZKÖZ
A SportStar körkörös elasztikus szalagok egyedi kialakításuk miatt nélkülözhetetlenek az edzéshez. Számos teljes kar- és lábedzési gyakorlatot nyújtanak, és gyorsabb eredményeket biztosítanak! Kiválóan alkalmasak otthon, edzőteremben, kirándulásokhoz, sokféle szabadtéri edzéshez, terhesség alatt történő testmozgáshoz és akár rehabilitációhoz is! A SportStar elasztikus elemeket szinte bármilyen klasszikus edzésprogramba beépítheti, ideértve a jógát, a piláteszt, a crossfit vagy a bootcamp programokat is!
5 NEHÉZSÉGI SZINT 1 KÉSZLETBEN
A készlet 5 különféle SportStar körkörös elasztikus szalaggal rendelkezik, amelyek szín szerint kerültek elválasztásra komplexitásuk alapján. Egyedüli és kombinált használatra tervezték, és nagyszerűek mind kezdőknek, mind tapasztalt sportolóknak egyaránt. Ezek lehetővé teszik különböző gyakorlatok elvégzését, különböző nehézségi fokozaton, amelyek dinamikus és hatékony edzést biztosítanak. Rövidítse le az álom felépítéséhez vezető utat, és a SportStar Kit segítségével gyorsabb, láthatóbb eredményeket kaphat! A SportStar elasztikus szalagokat felhasználhatja izmainak bemelegítésére és aktiválására edzés előtt, vagy edzhet a forma és az erősítés érdekében!
EGYEDI ELASZTIKUS ÖSSZETÉTEL
A SportStar elasztikus szalagok egyedi hőre lágyuló gumiból készülnek, amely miatt rendkívül lágy tapintásúak, ugyanakkor rendkívül erősek és tartósak. Ennek az egyedülálló összetételnek köszönhetően a SportStar elasztikus szalagok nem pödörődnek és gördülnek fel a bőrön, mint más hasonló körkörös elasztikus szalag. Az összes elasztikus anyag 5 cm széles és maximális kényelmet nyújt mindenféle gyakorlat elvégzéséhez. Egy praktikus táskában tárolva bárhová magával viheti, és mindig hatékony edzéssel rendelkezhet vele!

További információk

 • 5 darabos elasztikus szett, 1 praktikus tárolótasak, 1 illusztrált útmutató, amely angol nyelvű oktatóanyagokat mutat be.

 • Nagyon könnyű. Nehézségi fok: ZÖLD: X-Light (0,35 mm vastag), Könnyű Nehézségi fok: KÉK: Light (0,5 mm vastag,) Közepes Nehézségi fok: SÁRGA: Medium (0,7 mm vastag), Nehézségi fokozat: PIROS: Nehéz (0,9 mm vastag), Nagyon nehéz nehézség: FEKETE: X-Heavy (1,1 mm vastag)

 • Szalag szélessége: 5 cm, Szalag hossza: 60 cm

 • erős és rugalmas hőre lágyuló elasztikus anyag, rendkívül lágy a bőr számára és tapintásra

 • kezdőknek és tapasztalt sportolók számára egyaránt. Sérülés, terhesség vagy szülés esetén a testmozgás és a különféle edzési segédeszközök használata előtt keresse fel orvosát vagy gyógytornászát.

 • Minden használat előtt vagy az edzés megkezdése előtt ellenőrizze, hogy az elasztikus elemek sérültek-e. Ne nyújtsa meg az elasztikus szalagot az eredeti hosszának háromszorosánál nagyobb mértre. Ne használja az elasztikus szalagot durva vagy csiszolt felületeken. Az elasztikus szalagok tartásakor teljesen ki kell lazítani őket, mielőtt elengedi őket karjával, és visszatér az eredeti hosszra, a sérülések elkerülése érdekében. Javasoljuk, hogy a készletet szobahőmérsékleten tartsa nedvesség, hő vagy közvetlen napfény nélkül, hogy meghosszabbítsa a termék életciklusát. A terméket csak nedves ruhával, tisztítószerek és szappan nélkül tisztítsa. Bármely tisztítószer vagy szappan károsíthatja vagy gyengítheti az elasztikát.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.