TennisTrainer, a tenisz edzőállomás

39 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

7.580 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.580 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.540 Ft/ darab Sporóljon 2.080 Ft
Legjobb ár
3x 5.500 Ft/ darab Sporóljon 6.240 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Fejlessze a teniszütési technikáját, és kerüljön formába a TennisTrainer segítségével! Alkalmas minden kezdő számára, illetve mindazoknak, akik csak javítani szeretnék játékukat. A tenisz edzés mindig az ütő elérhetőségén belül lesz, mivel nem lesz szüksége csapattársra vagy hálóra hozzá. Eddzen – most!

  • Független tenisz edzés
  • Növelje a sebességet, erőt és a technikát
  • Az elasztikus szalaggal rendelkező labda mindig visszatér
  • Töltse fel az alapot vízzel vagy homokkal a kiegyensúlyozáshoz
  • Kezdőknek vagy profiknak
  • Méretek: 16 x 10 x 2 cm
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
JÁTSSZON BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR
Szeretne teniszezni, de nincs csapattársa? Be kell iktatnia egy fonákütést, ha a pálya zárva van vagy túl messze van? Szeretné szórakoztató módon megmutatni a gyermekeknek a teniszt, de még nem szeretné elijeszteni őket egy magas hálóval? A teniszpálya lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor játszhasson, háló nélkül, azon kiegészítő örömmel, hogy a labda mindig visszatér, és nem kell minden ütés után üldözni és felvenni azt.
GYORS ÉS KÖNNYŰ
Töltse fel az alapot vízzel vagy homokkal, hogy az egyenesen álljon, függetlenül attól, milyen erős a lendítése. Minél erősebb a csapás, annál gyorsabban fog a labda visszapattanni és visszatérni. Az alap alján lévő csúszásgátló párnák a helyükön tartják a súlyt, és a labda mindig visszatér majd a hozzá csatlakoztatott elasztikus szalag miatt.
IGAZÍTSA IGÉNYEIHEZ
A labda útjának lerövidítéséhez, hogy a gyermekek is játszhassanak vele, az egyszerű elasztikus szalagot többször is körbe tekerhetik az alap körül, hogy az rövidebb legyen. Ez lerövidíti a lendítés útját, és gyermekei gyorsan elsajátítják majd a különféle tenisz készségeket. Az alapot magával viheti edzésre, nyaralásra, kirándulásra vagy látogatásra, majd használat után csak ürítse ki, és szépen belefér a táskájába, mivel kicsi és könnyen szállítható. Javítsa technikáját, koordinációját és a fittségét, ugyanakkor ösztönözze gyermekeit teniszezésre a teniszállomás használatával.

További információk

  • 16 x 10 x 2 cm

  • 220 g

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.