WaterPaints, a csomagolás nélküli vízfesték paletta

21 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 12.790 Ft.Current price is: 9.990 Ft.(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Adj vizet az ecsethez és fess fröcskölés és kiömlés nélkül! A WaterPaints készlet tökéletes ajándék minden gyermek számára, mivel lehetővé teszi számukra a festést és alkotást túl sok felfordulás nélkül. Nincs többé vízkiömlés sem, mivel ezekhez a vízfesték palettákhoz nincs szükség vízpoharakra.

 • Festés csomagolás és kiömlés nélkül
 • Biztonságos és nem mérgező festékek
 • Nagyszerű a gyerekeknek és műveikhez
 • Könnyű tisztítás eltávolítható szivaccsal
 • Könnyű tisztítás a bőrről és ruhákról
 • Nagyszerű a színek keverésének megtanulásához
 • A tökéletes ajándék minden gyermek számára
 • A csomag tartalma: 1x WaterPaints festékkészlet, 1x mosható szivacs, 1x varázsecset
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
FESTÉS CSOMAGOLÁS ÉS VÍZKIÖNTÉS NÉLKÜL
A WaterPaints készlet tökéletes ajándék minden gyermek számára, lehetővé téve a festést és alkotást túl sok csomagolás nélkül. Nincs többé vízkiömlés sem, mivel ezekhez a vízfesték palettákhoz nincs szükség vízpoharakra.
Újrahasználható paletta
A készlet hátoldalán található újrahasználható paletta ideális a színek keveréséhez. A palettát használat után egyszerűen meleg vízzel le lehet mosni, és újra használatra kész lesz.
A víz az ecsetben van
A WaterPaints készlet tartalmaz egy újratölthető ecsetet, egy mosható szivacsot és egy újrahasználható palettát.

További információk

 • 1x WaterPaints festékkészlet, 1x mosható szivacs, 1x varázsecset

 • 15 x 5,1 x 1,8 cm

 • 18 szín

 • A WaterPaints készlet tartalmaz egy vízzel tölthető ecsetet. Ez az ecset lehetővé teszi, hogy csomagolás és kiömlés nélkül alkoss.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.