EarCleaningKit, 7 részes készlet tartozékokkal a biztonságos fültisztításhoz 1 + 1 INGYEN

25 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 10.100 Ft.Current price is: 7.790 Ft.(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.790 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 2.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 5.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Minden szükséges kelléket tartalmaz a fül biztonságos és alapos tisztításához, függetlenül a hallójárat formájától és méretétől!

 • Használata nem okoz semmilyen sérülést vagy horzsolást a fülben
 • Alaposan és biztonságosan megtisztítja a hallójáratokat
 • Minden méretű hallójárathoz alkalmas
 • Újrafelhasználható készlet
 • Az orvosi műszerek nem csúsznak el a kezében
 • A tartozékok könnyen karbantarthatóak
 • A csomag tartalma: 6x fültisztító készülék
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Minden szükséges tartozékot tartalmaz a fül biztonságos és alapos tisztításához, függetlenül a hallójárat formájától és méretétől!

A tartozékok biztonságos és egyszerű tisztítást tesznek lehetővé, ellentétben a fülpiszkálóval, amely károsíthatja a fület!

A tartozékokat hosszú évekig problémamentesen használhatja majd, így néhány forintot megspórolhat, hiszen könnyen karbantartható!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Laszlone L. 46 min ·
A készlet csúcsminőségű, minden tartozék hasznos. Már nem viszket a fülem, és amióta használom, gyulladásom nem volt! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Janos B. 22 min ·
Mivel tudom, hogy a fülpiszkáló mennyire káros, ezért ezt a készletet nem cserélném le semmi egyébre! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Eva S. 47 min ·
Ez messze a legjobb megoldás, és soha nem fogy ki, ellentétben a fülpiszkálóval. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Attila G. 58 min ·
Meleg víz alá tettem a tartozékokat, kicsit megdörzsöltem és már tiszták is voltak. A készlet ezen az áron szinte ingyenes!
Hozzászolás Megosztás
(14)
Jozsef D. 32 min ·
Amíg nem kap az ember gyulladást a fülpiszkálóktól addig, nem is tudja, hogy valóban károsak. Ez mindenkinek legyen otthon, a saját egészsége érdekében!
Hozzászolás Megosztás
(4)

További információk

 • 6x fültisztító készülék, 1x védelmet nyújtó tároló + 6x fültisztító készülék, 1x INGYENES tároló

 • rozsdamentes acél

 • ezüst

 • A gyerekek nem használhatják a tartozékokat felnőttek felügyelete nélkül!

 • Vegye a készüléket a kezébe, és óvatosan helyezze be a fülébe. Ügyeljen arra, hogy ne nyúljon túl mélyre a készülékkel, mert az potenciálisan károsíthatja a dobhártyát. Ezután a készüléket finoman és óvatosan néhányszor körbe kell körözni a hallójárat mentén, ki kell venni a fülből, alaposan megmosni, megszárítani és visszahelyezni a védőtárolóba.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.