BodyBrush, szilikon kefe samponadagolóval (80 ml)

24 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

6.790 Ft(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.790 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.775 Ft/ darab Sporóljon 2.030 Ft
Legjobb ár
3x 5.090 Ft/ darab Sporóljon 5.100 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A BodyBrush pozitív hatással van az egészségre, a vérkeringésre és a bőrre. Ergonomikus kialakítása biztos, de kényelmes fogást biztosít. A tartáyba 80 ml sampont lehet tölteni, hogy a higénia még könnyeben legyen megvalósítható.

 • Nyugtatóan hat a bőrre.
 • Az egész család számára alkalmas
 • Alkalmas háziállatok számára
 • Ergonomikus kialakítás
 • Könnyű habzás
 • Könnyen használható
 • A legjobb anyagok
 • A csomag tartalma: 1x szilikon testkefe samponadagolóval.
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

MASSZÁZS KEFE

A BodyBrush pozitív hatással van az egészségre, a vérkeringésre és a bőrre. Ergonomikus kialakítása biztos, de kényelmes fogást biztosít. A tartáyba 80 ml sampont lehet tölteni, hogy a higénia még könnyeben legyen megvalósítható.

Háziállatok számára is alkalmas

A kefe kiváló formája nemcsak egy biztos, de egy kényelmes fogást is biztosít, és a tárolását is megkönnyíti. A kefe háziállatok számára is alkalmas!

Könnyen kezelhető

Testkefénk hordozható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy kézzel hatékonyan végezze a tisztítás irányának és erejének szabályozását. Használat után egyszerűen vegye le a kefét a fogantyúról, és készen is áll a következő használatra.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Andras M. 58 min ·
A kefe annyira jó, hogy egyszerre 3-at vettünk, minden családtagnak egyet!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Jozsef D. 59 min ·
A kicsinknek rendkívül érzékeny a bőre, a szivaccsal való mosás miatt vörös foltok jelentek meg, semmi sem segített ... Szerencsére megtaláltuk ezt a szilikon kefét, azóta csak vele mosdatjuk, a bőre már nem viszket és a pattanások is eltűntek, igazán hálás vagyok.
Hozzászolás Megosztás
(11)
Attila G. 35 min ·
Ezt a kefét használom a kiskutyám számára ... teljesen megfelel neki! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Norbert J. 29 min ·
Gyors szállítás, nagyszerű kefe.
Hozzászolás Megosztás
(11)
Sandor K. 33 min ·
Amikor zuhanyzom, ingyenes masszázsban részesítem magam ezzel a kefével, különösen, ha regeneráló olajat teszek a tartályba, nagyon jó! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Laszlone L. 59 min ·
A picink nagyon szereti, személy szerint nekem túl puha. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)

További információk

 • 1x szilikon testkefe samponadagolóval.

 • 7.7 x 7.7 x 5.3 cm

 • szilikon

 • kék

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.