LoveStar nyaklánc, amely 100 nyelven mondja, hogy “Szeretlek”

25 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

6.790 Ft(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.790 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A LoveStar varázslatos láncában szívében rejtőzik a “Szeretlek” felirat 100 nyelven. Miért nevezzük varázslatosnak? Amikor átsüt rajta a fény, minden sík felületre kiírja a szerelmedet! A LoveStar egy eredeti ajándék, amely modern rózsaszín arany színével minden ruházati stílushoz illik.

  • elérhető rózsaszín arany színben
  • rejtőzik benne a “Szeretlek” felirat 100 nyelven
  • fénnyel való érintkezéskor minden sík felületre vetíti a feliratokat
  • egy varázslatos divatkiegészítő, ami több mint csak egy lánc
  • egy eredeti ajándék Valentin-napra és a szeretet kifejezésére
  • Szín: rózsaszín arany
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

SZERETET 100 NYELVEN

A LoveStar lánc több mint csak egy lánc. Ez egy divatkiegészítő, amely 100 nyelven rejtőzik a szerelmed. Amikor átsüt a fény a medálon, a "Szeretlek" felirat akár 100 nyelven is megjelenik minden sík felületen! Hagyd, hogy jobbik feled szó nélkül maradjon, és írd meg a szerelmed szavait minden falra és útra, ami körülvesz titeket.

EGY VARÁZSLATOS DIVATKIEGÉSZÍTŐ MINDEN ÍZLÉSHEZ

Az elegáns LoveStar nyaklánc rózsaszín aranyban kapható, és a mozgatható medálnak köszönhetően 2 módon viselhető. Ez egy időtlen divatkiegészítő minden ízléshez, egy varázslatos medállal, amely 100 különböző módon mutatja meg a szerelmet. A "Szeretlek" feliratot rejtő medál keretében fekhet vagy onnan lóghat, biztosítva, hogy a lánc mindig illeszkedjen az összképhez.

MONDD KI A SZERETETET MÁSKÉPP

Kifogytál az ajándékötletekből a szerelemhez, évfordulókhoz és születésnapokhoz, vagy egyszerűen csak egy olyan ajándékot keresel, amely elállítja szeretted lélegzetét? A LoveStar nyaklánc egy eredeti ajándék, amely más módon fejezi ki a szeretetedet. Ajándékozz szerelmet 100 nyelven, egy időtlen medálban megörökítve, amely a falra vetíti a szavaidat.

További információk

  • rózsaszín arany

  • univerzális

  • 925-ös ezüst

  • A lámpával való érintkezéskor a "Szeretlek" szöveget 100 nyelven vetíti ki egy sík felületre. Zuhanyzás közben vagy vízben való viselése nem ajánlott.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.