Banner image

ManiStar, Teljes manikűr szett

Egy 16 darabos szett kézápoláshoz, arcápoláshoz és lábápoláshoz is otthona kényelmében!

Fizetés az átvételkor

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE VAN EGY SZETTBEN

A ManiStar 16 darabos szett mindent tartalmaz, ami a kézápoláshoz, a lábápoláshoz és az arcápoláshoz szükséges! A tökéletesen megtervezett tartónak köszönhetően férfiak és nők számára mindig kéznél lesz!

 • 16 részes kéz-, láb- és arcápoló szett

  A ManiStar szett mindent tartalmaz, amire szüksége van a teljes kézápoláshoz, lábápoláshoz és arcápoláshoz az otthona kényelmében!

 • Ultra éles pengék

  Az élesített, rozsdamentes acél pengék simán és egyszerűen vágják a vastag, elhalt körmöket és az elhalt bőrt! A készlet tartalmaz mindent, amire szüksége van, még egy körömreszelőt is tartalmaz az élek levágásához, hogy megakadályozhassa a köröm egyenetlen növekedését!

 • Ergonomikus kialakítás

  Minden tartozék tökéletesen illeszkedik az Ön kezébe! A ManiStar szettel egy PU bőrtok jön, amely egyszerre elegáns, funkcionális és tökéletes az utazáshoz!

 • Férfiaknak és nőknek egyaránt

  A ManiStar szett tökéletes férfiaknak és nőknek egyaránt! Ápolja magát kényelmesen az otthonában, minden ami szükséges kéznél lesz!

MIT TARTALMAZ?

A 16 részes szett mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a kezének, arcának és lábának ápolásához!

Kézápolás image

Kézápolás

Vigyázzon tökéletes körmeire kis körömvágóval, átlós körömvágóval, kutikula vágó ollóval, kétfejű körömtisztítóval és körömreszelővel!

Lábápolás image

Lábápolás

Távolítsa el az elhalt bőrt, és gondozza körmeit villás bőrvágóval, kallusz eltávolítóval, nagyobb körömvágóval, lapos pedikűr késsel és átlós pedikűr késsel!

Arcápolás image

Arcápolás

Alakítsa ki a szemöldökét szemöldökollóval és csipesszel, és gyakorolja az arcápolást a következő szinten a szettel érkező fülkanállal és 2 különböző pattanás eltávolitó tűvel!

ManiStar, 16 részes professzionális manikűrkészlet a kezéhez, az arcához és lábaihoz

27 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.490 Ft(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A ManiStar szett mindent tartalmaz, ami a kézápoláshoz, a lábápoláshoz és az otthoni arcápoláshoz szükséges! Minden fentebb felsorolt testrészhez különféle speciális eszközök tartoznak, amelyekkel tisztán tarthatja azokat, míg az élesített rozsdamentes acél pengék simán és egyszerűen levágják a vastag körmöket és az elhalt bőrt!

 • 16 részes kéz-, láb- és arcápoló szett
 • Minden, amire szüksége van 1 bőrtokban
 • Rozsdamentes acél ultra éles pengék
 • Ergonomikus kialakítás
 • Alkalmas utazásra
 • Tökéletes ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt
 • Kézápoló kiegészítők: 2x körömvágó, 1x körömreszelő: lekerekített és sima körmökhöz, 1x kutikulla vágóolló: vágja le a körmöt, a bőrkeményedést, az elhalt bőrt stb. fényezés, 2x Cuspidal / Obtuse push típusú kivágás: vágja le a köröm keratint és távolítsa el a körömlakkot 1x tisztító kefe
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Jellemzők

 • Kézápoló kiegészítők:
  2x körömvágó, 1x körömreszelő: lekerekített és sima körmökhöz, 1x kutikulla vágóolló: vágja le a körmöt, a bőrkeményedést, az elhalt bőrt stb. fényezés, 2x Cuspidal / Obtuse push típusú kivágás: vágja le a köröm keratint és távolítsa el a körömlakkot 1x tisztító kefe
 • Lábápolási kiegészítők:
  1x nagyméretű körömvágó: vágja le a kemény és vastag körmöket, 1x lapos kallusz eltávolító: az elhalt bőr eltávolítása a sík felületeken, 1x ferde kallusz eltávolító: az elhalt bőr tisztítása ívelt felületeken, 1x körömtisztító kés: szennyeződések tisztítása a körmök alatt, 1x kutikula vágó: Vágja le a kutikulákat
Tovább
Andras M. 25 min ·
Soha nem gondoltam volna, hogy véleményt írok egy manikűr és pedikűr készletről, de ez tényleg kiváló. Soha nem láttam más készletekben annyi eszközt, amennyi ebben a készletben található.
Hozzászolás Megosztás
(4)
Margo K. 32 min ·
Ez egy nagyon jól összeállított manikűr és pedikűr készlet. Tetszik, hogy többféle méretű és szögű ollóval rendelkezik, ami megkönnyíti az összes köröm levágását. A bőrtok jó minőségű és még a színe is szép.
Hozzászolás Megosztás
(8)
Attila G. 51 min ·
A készlet mérete tökéletes számomra, nem túl kicsi és nem is olyan nagy, ami megnehezítené a vele való utazást. Szeretem, hogy az eszközök színe fekete és nem a hagyományos ezüst. Az összes olló és szerszám nagyon masszívnak tűnik. Örülök, hogy nem kell egyhamar új készletet vásárolnom!
Hozzászolás Megosztás
(6)
Ilona N. 30 min ·
Nagyon elégedett vagyok a szettemmel! Minden jól működik és tökéletesen éles. Tetszik a megjelenése és a bőrtok is tökéletes, imádom! Bátran ajánlom mindenkinek.
Hozzászolás Megosztás
(4)
Julianna L. 47 min ·
Tetszett ez a szett, jó minőségű eszközök gyönyörűszép tokban. Több eszközöm van, mint amire szükségem van, mivel igazából csak az uajjaimat és a lábujjaimat teszem rendbe. Az arcápoló cuccokat nem használom, de jól jöhetnek még.
Hozzászolás Megosztás
(5)

Biztonságos vásárlás kockázat nélkül!

A terméket visszaküldheti vagy kicserélheti!